Om Birgitte Fiil

OM Birgitte Fiil

Birgitte Fiil er indehaver af REFLEKSZONEN.

Kursus- og uddannelsesforum – Online og praktik

  • for holistisk tilgang til behandling af mennesker med zoneterapi og akupunktur.

REFLEKSZONEN udbyder uddannelser, kurser og behandlinger i zoneterapi og akupunktur og forskellige massage-teknikker.

Alt sammen tager udgangspunkt i “Det hele menneske”, den Klassiske Kinesiske Medicin og den Vestlige Medicin i en harmonisk kombination.

Målet er at skabe positive livsforandrende processer for elever, klienter og kursister, der deltager i uddannelserne, ved behandlinger og på de forskellige kurser – som foregår både on-line og som praktik og workshops.

Der er fokus på tillid, fleksibilitet og personlig frihed.

REFLEKSZONEN er for mennesker, der ønsker:

  • at skabe et selvstændigt virke
  • at øge bevidstheden om sundhed i krop og sind
  • at opnå bedre livskvalitet

REFLEKSZONEN er også for dig, der ønsker at opnå stor indsigt i livsstilens betydning for vores helbred. På en ny og friheds-skabende facon.

Birgitte Fiil er grundlægger og fungerer som underviser og mentor.

Med hundredevis af super-tilfredse kursister og elever, vælger mange at fortsætte i tæt sparring efter endt kursus eller uddannelse i Facebook-gruppen Response – hvor du har Birgitte på sidelinjen med spørgsmål til behandlinger, opbakning, motivation og vejledning, når du er klar til at behandle i egen klinik.

REFLEKSZONEN står for personlig og faglig udvikling med hensigten at løfte dig og dine kompetencer som behandler, coach og terapeut.

Som en af branchens mest erfarne, nærværende og passionerede  mentorer og undervisere brænder Birgitte Fiil for at hjælpe andre behandlere ind i deres højeste potentiale og vejlede dem til at kunne skabe det liv, de drømmer om.

Birgitte Fiil blev uddannet zoneterapeut i 1995 og akupunktør i 2000 og har serviceret tusindvis af klienter.

Det er nu på høje tid at vende verdens perspektiver fra symptom-behandling til at finde og fjerne årsagen til ubalancer som stress, depression, smerter og andre livsstils-sygdomme.

Vil du bidrage til at få skabt balance i menneskers liv?

Birgitte Fiil fortæller her:  “Jeg uddanner bevidste kvinder og mænd, som ved, at skal vi virkelig hjælpe mennesker, handler det ikke “kun” om faglig ekspertise, men også om at være en nærværende og empatisk behandler, som arbejder og tænker konstruktivt – altså det handler lige så meget om behandlerens personlighed”.

Så er du klar til at opnå store resultater i dit eget og dine klienters liv – så matcher du virkelig det, som Birgitte Fiil står for.