fbpx

Om Birgitte fiil

OM Birgitte Fiil

Birgitte Fiil er indehaver af REFLEKSZONEN.

Danmarks førende online kursus- og uddannelses-center indenfor holistisk tilgang til behandling af mennesker med fysiske og mentale ubalancer.

Uddannelser og kurser i zoneterapi og akupunktur og forskellige massage-teknikker tager udgangspunkt i Den Klassiske Kinesiske Medicin og den Vestlige Medicin i en harmonisk kombination.

Målet er at skabe positive livsforandrende processer for elever og kursister, der deltager i uddannelserne og på de forskellige kurser – som foregår både on-line og som praktik og workshops. Der er fokus på høje vibrationer og personlig frihed.

REFLEKSZONEN er for mennesker, der ønsker at skabe et selvstændigt virke – og for mennesker, der ønsker at designe et mere bevidst liv med højere kvalitet i enhver livs-oplevelse. Alt sammen ud fra en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop og sind. REFLEKSZONEN er også for dig, der ønsker at opnå stor indsigt i livsstilens betydning for vores helbred. På en ny og friheds-skabende facon.

Birgitte Fiil er grundlægger og fungerer som underviser og mentor. Med hundredevis af super-tilfredse kursister og behandlere, vælger mange at fortsætte i tæt sparring efter endt kursus eller uddannelse i Facebook-gruppen Response – hvor de har Birgitte på sidelinjen med deres spørgsmål til behandlinger, når de er klar til at behandle i egen klinik.

REFLEKSZONEN står for personlig og faglig udvikling med hensigten at løfte dig og dine kompetencer som behandler, coach og terapeut. Som en af branchens mest erfarne, nærværende og passionerede  mentorer og undervisere brænder Birgitte Fiil for at hjælpe andre behandlere ind i deres højeste potentiale og vejlede dem til at kunne skabe det liv, de drømmer om.

Birgitte Fiil blev uddannet zoneterapeut i 1995 og akupunktør i 2000 og har serviceret tusindvis af klienter.

Det er nu på høje tid at vende verdens perspektiver fra symptom-behandling til at finde og fjerne årsagen til ubalancer som stress, depression, smerter og andre livsstils-sygdomme. Vi vil ikke længere lægge låg på og kigge den anden vej. Er du klar til at bidrage til at få skabt balance i menneskers liv?

Birgitte Fiil fortæller her:  “Jeg uddanner bevidste kvinder og mænd, som ved, at skal vi virkelig hjælpe mennesker, handler det ikke “kun” om faglig ekspertise, men også om at være en nærværende og empatisk behandler, som arbejder og tænker konstruktivt – altså det handler lige så meget om behandlerens personlighed”.

Så er du klar til at opnå store resultater i dit eget og dine klienters liv – så matcher du virkelig det, som Birgitte Fiil står for.